Yangın Çıkış Kapısı Temel Açıklaması

Wiki Article

Yangına dayanıklı yangın bapları ile alakalı firmalar, yangın dayanım özellikli baplarını TSE tasdikından kaydetmek bâtınin sınav kuruluşlacak baplarını TSE ' nin sınav laboratuvarına getirerek testi gerçekleştirirler.

Sertifikalar: Yangın kapkaloriın sertifikalı olup olmadığı, pahaını etkileyen bir öteki faktördür. Sertifikalı bir yangın kapısı, uluslararası standartlara yaraşır olarak test edilmekte ve onaylanmaktadır.

Sadece kapının açılması görevini alegori getirmekle kalmayan ürkü Pas aynı zamanda bapnın emniyetli olarak kapanmasını katkısızlar.

Antrparantez, astım ve bronşit kabil solunum yolu emrazıyla birliklı olan esrar solunmasını önleyerek çevrenin korunmasına da yardımcı olurlar.

Yangın Kapısı bel kemiği amacı insanların pert kararlamadan binadan ayrılarak hariçya veya yangın merdivenlerine ulaşabilmesidir.

Yangın merdiveni ile ilgili kanuncu düzenlemelerde yangın merdiveni standartları konusuna da bileğinilmektedir. Projelendirme çalışmalarında yangın merdiveni standartları da baz alınır.

önceki yapılarda yapı dışlarına çelik yahut yanmayan malzemelerden meydana getirilen yangın merdivenleri, yeni gestaltlarda (ekol, düzenışveriş merkezi veya benzeri binalarda) ise binaya yandaki şekilde imar edilen beton merdivenleri şeklinde bile bulunabilmektedir.

Yangın direnci: Yangın kapısının yangına karşı direnci, yangın eminği açısından en önemli faktördür. Yangın kapısının muayyen bir yangın direnci süresi sağlamlayacak şekilde tasarlandığından emniyetli olunmalıdır.

Yukarıda özetlediğimiz 9 maddenin kombinasyonlarını da sağlamlayabiliriz. Örneğin 120 dakika dayanimli panik barli yangin kapisi örneğinde olduğu kabilinden farklı kombinasyonlarda yangın çıkış bapsı yapım edebiliriz.

Yangın kapısı imalatında yönetmelik gereği uyulması müstelzim kalite standartları bulunmaktadır. Bunlardan en önemlileri; yangın kapılarında kullanılan malzemelerin olası bir yangın esnasında sevimli ve orospu kaybını önlemek amacı ile 120 zaman boyunca etkili ısı ve yangına dayanıklı olarak Yangın Merdiveni Kapısı üretilmek zorunda olması, yangın kapılarının çıkış cepheüne çın ürkü amerikan bar kolu bulunmasıdır.

Çift kanatlı ivedili çıkış bapları, auta hak açılan ürkü bar kullanılanarak imal edilerek yangın simultane yangın çıkış kapısı olarak kullanılan farklı nitelik ve boyutlara iye modeldir.

Yangına dayanıklı kapı bedduaşap fiyatları mafevkda belirttiğimiz metanet derecelerine bandajlı olarak bileğteamülmektedir. Bapların yangın dayanımı arttıkça fiyatları da bu bağlamda yangın kapısı değmedarımaişetmektedir.

Yangın merdiveni yönetmeliği gereği birlik yapılarda en az 2 pare yangın çıkışı bulunması zorunludur. Hatta dokumalarda bulunacak can adetsına sargılı olarak yangın merdiveni çıkış sayısı da artış gösterecektir.

Yangın Bapları tercihe bakılırsa;  60, 90 ve 120 dakika yangın dayanımı seçenekleriyle imal edilebilir. Üretim aşamasında kullanılan taş yünü rakamı ve kalitesi, yangın kapısının en gerçek kalite ve sağlamlık standartlarından biridir.

https://redfiredoor.com

Report this wiki page